Home

Geef met ons de digitale toekomst vorm

Werken bij Elements betekent niet alleen het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen, maar ook een gezonde balans tussen werk en privéleven. Je wordt onderdeel van een internationaal team van leuke en toegewijde mensen die echt dingen voor elkaar krijgen.

Wil jij samen met ons digitale producten bouwen, solliciteer dan nu!

Bekijk vacatures

Werken bij Elements

Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe het is om deel uit te maken van ons team. Wij hebben een kantoor in Nederland (Almere) en in Spanje (Barcelona). Deze staan altijd met elkaar in connectie!

Elements in cijfers

8,7
“Werkomgeving”, uit het medewerkers-tevredenheidsonderzoek van 2020
?
Getalenteerde medewerkers
?
Verschillende nationaliteiten
?
Locaties van Elements
?
Actieve projecten waar we momenteel aan werken
?
Jaar sinds onze oprichting
?
Verjaardagen deze maand
?
Jiratickets opgelost de afgelopen 30 dagen
503
Git-commits de afgelopen 30 dagen

Deze drie principes leiden ons

Mensen, vakmanschap en vooruitgang. Wij geloven dat niemand hetzelfde is, maar dat iedereen gelijk is. Als mensen gelukkig zijn en blij zijn met wat ze doen, komen ze een stuk verder. Je kan hier meer over onze principes lezen.

Voordelen en extraatjes

Wij waarderen iedereen en zorgen goed voor ons team.

Hardware van
jouw keuze
Omgeving waarin je kunt groeien en verbeteren
Flexibele werktijden en kantooromgeving
Mogelijkheid tot medewerkerspartcipatie
Iedere dag lunch, fruit, snacks, drinken en vers gemalen koffie
Leuke bedrijfsuitjes

Hoe wij werven bij Elements

Ieder persoon is anders en het wervingsproces is dus altijd persoonlijk. We hebben wel een standaard stappenplan om de werving succesvol te laten verlopen. Het is goed dat je je dat realiseert als je bij ons solliciteert.

Sollicitatie

Solliciteer door ons je cv en motivatiebrief toe te sturen. Neem alsjeblieft ook de tijd om de vragen op het sollicitatieformulier te beantwoorden.

Eerste screening

Een kort (telefonisch) gesprek om voor zowel Elements als jou een eerste indruk te krijgen. Dit gesprek duurt normaal gesproken ongeveer 15 a 30 minuten.

Opdracht

Een leuke en uitdagende opdracht om vanuit je eigen huis aan te werken om je vakmanschap aan ons te tonen op een moment dat het jou uitkomt.

Teamgesprek

Gesprek met het team om de resultaten van de opdracht te bespreken en om nog meer over je te weten te komen over hoe je denkt en hoe je dat vertaalt naar je werk.

Werkhistorie & bedrijfscultuur

In dit laatste sollicitatiegesprek duiken we dieper in je werkhistorie en proberen we erachter te komen wat je echt belangrijk vindt in je werk en je dagelijkse leven en of dat past bij onze waarden.

Laatste beoordeling

Samen met het team beoordelen we onze bevindingen en besluiten we of jou de baan aanbieden.

Aanbieding

Gefeliciteerd! We willen je graag als nieuwe collega in Almere of Barcelona! Bekijk onze aanbieding zorgvuldig en neem contact met ons op als iets onduidelijk is of als je vragen hebt.

“Als je houdt van wat je doet, dan is het niet echt werken, toch?”

Filosoof van de maand