Backend Development

Onze backend developers hebben passie voor het bouwen van webapplicaties van hoge kwaliteit. We implementeren innovatieve oplossingen die uw huidige systemen kunnen verbinden, grote hoeveelheden gegevens verwerken of volledige nieuwe toepassingen opbouwen die perfect afstemmen op een gebruiksvriendelijke frontend.

Let's build

Python & Django Development

Onze go-to programmeertaal voor het ontwikkelen van backend systemen is Python; We gebruiken deze programmeertaal maximaal om met eenvoud en flexibiliteit de ontwikkelingstijden drastisch te verminderen. Gecombineerd met het Django-framework stelt het ons in staat om nog sneller te herhalen en applicaties te leveren die niet alleen prestaties zijn, maar ook zijn beschermd door state-of-art beveiligingsfuncties. Maar wat zou een backend zijn zonder een frontend toepassing? We gebruiken meerdere technologieën om deze twee perfect op elkaar aan te laten sluiten

Architectuur en hosting

Onze ontwikkelaars kunnen perfect adviseren en helpen bij het bereiken van jouw visie door de meest geschikte technologie voor uw specifieke behoeften te kiezen. Gebruiken jullie je eigen systeem? Wij doen ons best om met deze systemen te integreren. We doen dit meestal door custom API's te ontwikkelen om de meest soepele service-to-service communicatie mogelijk te maken. We kunnen ook zorgen voor het opzetten van een rechten- en toestemmingssysteem, die je de leiding geeft over uw eigen gegevens. Waar de hosting plaatsvindt is jouw keuze. We kunnen ze rechtstreeks in uw servers instellen, vertrouwen op derden zoals AWS, Microsoft Azure of Google Cloud of, voor kleinere projecten, ze in huis hosten.

Bruikbaarheid en grafische standaarden

Een van de belangrijkste standaarden van een applicatie is de bruikbaarheid ervan. Uiteindelijk moet de applicatie gebruiksvriendelijk zijn om waarde toe te voegen aan een bedrijf. Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat dezelfde grafische standaarden en branding worden toegepast in de hele interface van het product. Met deze twee standaarden in het achterhoofd bouwen we next level applicaties.

Webapplicaties en platforms maken

Dat is wat we het leukst vinden om te doen. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona zijn we gepassioneerd door het creëren van lieve en bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Wij helpen je vooruit met behulp van de juiste technologie. Sta je voor een technische uitdaging? Of wil je samen een applicatie bouwen? Vertel ons er alles over!