MiniBrew

MiniBrew, de “kick-ass” bierbrouwstart-up.

OPDRACHTGEVER

MiniBrew

JAAR

2014 - heden

Ik ben geïnteresseerd!

De alles-in-een bierbrouwmachine die je volledig bedient  met je smartphone. Gebruik de kant-en-klare brouwpakketten of experimenteer met je eigen recepten!

What we did
App en website Design, Back-end (Python/Django, MQTT), App (iOS, Xamarin), Website and CMS (Python/Django)

The #BEERVOLUTION

MiniBrew is de eerste volautomatische, alles-in-een bierbrouwmachine voor thuisgebruik. MiniBrew vereenvoudigt het bierbrouwproces, inclusief fermentatie, en verbetert de nauwkeurigheid van elk brouwsel. Hierdoor kan iedereen gewoon thuis zijn eigen bierstijlen brouwen. Zelf bier brouwen is geen droom meer. Met MiniBrew kan iedereen een succesvolle smaakmaker worden!

De Nederlandse start-up MiniBrew, gefinancierd met Indiegogo en verkozen tot Sprout Startup of the Year in 2016, schudt de bierbrouwmarkt op met hun revolutionaire bierbrouwmachine, die wordt bediend met een smartphone app.

Bierbrouwen met Python!

Als MiniBrew’s ontwikkelpartner werkt Elements nauw samen met het productteam om de API back-end in Python continu te verbeteren.

Elements-collega Chesco Igual was spreker tijdens de EuroPython 2016-conferentie in Bilbao sprak over MiniBrew en de best practices van de back-end architectuur. Een video van de volledige talk can hiernaast bekeken worden.

De
MiniBrew.io website

Elements heeft ook de website van MiniBrew ontworpen en gebouwd. Behalve gedetailleerde informatie over het product, biedt de website ook een webshop waar de bierbrouwmachine, de vaten en de brouwpakketten kunnen worden besteld. Daarnaast is er een blog waar het bedrijf regelmatig updates over het product post.

Wij hebben de MiniBrew.io-website eind juli 2016 gelanceerd.

Ik ben geïnteresseerd!

KPN Smart Wall