Careers bij
Elements

Ontdek hier hoe het is om
onderdeel te zijn van ons team!

Vanuit onze kantoren in Almere en Barcelona ontwikkelen we bekroonde mobiele apps en software voor onze klanten en hun gebruikers.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Staat jouw ideale functie hier niet tussen, maar denk je van waarde te kunnen zijn voor Elements? Stuur dan een bericht naar careers@elements.nl!

Bij Elements geloven we in gelijke kansen voor iedereen. De diversiteit van mensen binnen onze teams zorgt voor plezier in ons werk en succesvolle projecten. De combinatie van onze verschillen maakt ons uniek en is de motor achter ons succes, dag in dag uit.

Dus, wie je ook bent, we willen je ontmoeten, naar je luisteren en van je ervaringen leren.

onze
organisatie
is voor
iedereen

Elements,
in cijfers

8.7
“Werk omgeving” uit de Employee Satisfaction Survey 2020
?
Talented team members
?
Different nationalities
2
Elements offices
?
Active projects we're currently working on
?
Years of existence
?
Birthdays this month
?
Resolved Jira tickets in the past 30 days
503
Number of Git commits in the past 30 days

Perks

Afhankelijk van het land waar je werkt, kunnen dit enkele van je voordelen zijn:

Deskundige en gepassioneerde collega's
Persoonlijk ontwikkelingsbudget en tijd
Werken aan projecten voor A-merken
Leuke uitjes en team events
Deel uitmaken van het ambitieuze agency collectief Makerstreet
Lunch (vergoeding), snacks en borrels
Mogelijkheden om te werken aan je mentale & fysieke gezondheid

Jouw groei vinden wij belangrijk

Bij Elements begrijpen we hoe belangrijk het is om professioneel te groeien. Daarom hebben we het Elements Growth Framework ontwikkeld.

Wat collega's te zeggen hebben

Sollicitatieprocedure bij Elements

Ieder persoon is anders en het wervingsproces is dus altijd persoonlijk. We hebben wel een standaard stappenplan om de werving succesvol te laten verlopen. Als je bij ons solliciteert kun je het volgende verwachten:

Meet & greet call
Een kort videogesprek om een indruk te krijgen van zowel jou als Elements. Dit gesprek duurt normaal gesproken ongeveer 15 tot 30 minuten waarin we erachter komen of we een match zijn.
Tech assignment
Een leuke en uitdagende opdracht om vanuit je eigen huis aan te werken om je vaardigheden aan ons te tonen, zodat we je technische kennis kunnen beoordelen.
Tech interview
Een follow-up tech interview, waar we feedback geven op de opdracht die je hebt ingediend en waarin we bepalen hoe jouw vaardigheden binnen het team passen.
Teamgesprek
Interview met je toekomstige team lead en de people & culture manager om te bepalen of jij als persoon en professional binnen het bedrijf past.
Aanbieding
Je bent er bijna! Gefeliciteerd! Als je het zover hebt geschopt, willen we je graag als nieuwe collega in Almere of Barcelona! Bekijk ons aanbod goed en stel al je vragen. We kijken uit naar je eerste dag!
“We don’t just build tech, we build a team of professionals who celebrate differences and support each other’s growth. Your unique story can become an essential part of our collective success.”
- Tamar, Head of People and culture at Elements