ISO 27001

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

Digital agency Elements heeft in november 2022 de ISO 27001:2013 certificering behaald, de laatste internationale norm voor informatiebeveiliging, uitgereikt door BSI.

Bekijk certificaat

Beveiliging van data en bedrijfsinformatie

De werkprocessen en procedures die wij hanteren voldoen aan de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hiermee geven wij onze opdrachtgevers de garantie dat data en bedrijfsinformatie in hoge mate worden beveiligd en beschermd.

Processen geborgd

De ISO certificering is een belangrijk onderdeel van onze strategische doelen als leverancier en werkgever. Wij streven een procesmatige aanpak na om informatiebeveiliging te implementeren, bewaken, onderhouden en optimaliseren om hoogwaardige diensten te kunnen leveren.

Betrouwbaarheid

Door het in kaart brengen van interne en externe risico’s hebben we de juiste beveiligingsmaatregelen weten te treffen. Hiermee voldoen wij aan de internationale standaarden ten aanzien van de informatiebeveiliging van de oplossingen die binnen ons beheer vallen.

Meer weten over beveiliging van data?

Wij bieden diensten om te helpen bij het beveiligen van data en om te controleren of huidige platforms of apps voldoen aan de juiste veiligheidsnormen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Erwin van der Put via telefoonnummer 06-20475439 of door een bericht te sturen.