Home

Onze technische specialisaties

De digitale wereld verandert snel. Dus veranderen wij sneller. Als jouw digitale partner zijn we altijd aan het innoveren. Een mobiele app of webapplicatie die met je meebeweegt en bijdraagt aan je ambities essentieel. Al meer dan 25 jaar dragen wij bij in het digitale succes van onze partners. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Kom in contact

Mobiele apps

Mobiele apps die sprankelen. We coderen in Native iOS, Native Android of gebruiken het cross-platform React Native framework.

Bekijk mobiele apps

Webapplicaties

Goedgebouwde platforms en webapplicaties, met onze React frontend en Python backend perfect in sync.

Ontdek web apps

Design

Mooi design verdient een geweldige user experience. Precies wat ons gebruiksvriendelijke UX en UI design geeft.

Meer over design
Developer is app aan het ontwikkelen
UX designer maakt wireframe
Female employee brainstorming

Alles afgetikt met
Agile development

Jij hebt zakelijke behoeften. Je gebruikers hebben hun behoeften. En het product moet haalbaar zijn. Met onze Agile development aanpak komen we met een oplossing die alles aftikt.

Check ons werk
Elements is onderdeel van agency collectief Makerstreet

Trots lid van de MakerStreet familie

We zijn onderdeel van MakerStreet – een familie van super specialistische bureaus die vaak de handen ineen slaan. Van marketing tot innovatie, research tot visual design, je kunt er allemaal voor bij ons terecht.

Projecten aangepakt
in 4 stappen

Afhankelijk van je behoeften verzorgen we alles wat bij de Agile product development cycles komt kijken. We pakken projecten in 4 stappen aan: 

1. Elkaar leren kennen

Wat zijn je doelen? Welke tech gebruik je al? En hoe zit het met je gebruikers? We verzamelen insights om je te adviseren over het beste digitale product. Zo voorkomen we verrassingen.

2. Technische knopen doorhakken

Waarschijnlijk gebruik je al tech in je bedrijf. En is je merk ook al hartstikke sterk. Wij alignen hier naadloos met je tech en merk. En kiezen de meest duurzame technische oplossing.

3. Creëren en coderen

Alle neuzen dezelfde kant op? Mooi! Aan de slag. We ontwikkelen je digitale product met de nieuwste tech en ontwerpen een ongeëvenaarde gebruikerservaring. In Agile sprints.

4. Product perfectioneren

Na het oplevermoment begint het eigenlijk pas! Hebben je gebruikers feedback over het product? Wil je nieuwe features toevoegen? Tijd om te tweaken, perfectioneren en uitbreiden.

“Dankzij Elements werkte de Wie Is De Mol app perfect op zaterdagavond, ondanks het recordaantal verzoeken van 50.000 per seconde!"
- Finus Tromp, AVROTROS