HomeHomeWhat we doWat wij doen

Backend Development

Onze backend developers hebben passie voor het bouwen van webapplicaties van hoge kwaliteit. We implementeren innovatieve oplossingen die uw huidige systemen kunnen verbinden, grote hoeveelheden gegevens verwerken of volledige nieuwe toepassingen opbouwen die perfect afstemmen op een gebruiksvriendelijke frontend.

Python & Django Development

Onze go-to programmeertaal voor het ontwikkelen van backend systemen is Python; We gebruiken deze programmeertaal maximaal om met eenvoud en flexibiliteit de ontwikkelingstijden drastisch te verminderen. Gecombineerd met het Django-framework stelt het ons in staat om nog sneller te herhalen en applicaties te leveren die niet alleen prestaties zijn, maar ook zijn beschermd door state-of-art beveiligingsfuncties. Maar wat zou een backend zijn zonder een frontend toepassing? We gebruiken meerdere technologieën om deze twee perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Architectuur en hosting

Onze ontwikkelaars kunnen perfect adviseren en helpen bij het bereiken van jouw visie door de meest geschikte technologie voor uw specifieke behoeften te kiezen. Gebruiken jullie je eigen systeem? Wij doen ons best om met deze systemen te integreren. We doen dit meestal door custom API's te ontwikkelen om de meest soepele service-to-service communicatie mogelijk te maken. We kunnen ook zorgen voor het opzetten van een rechten- en toestemmingssysteem, die je de leiding geeft over uw eigen gegevens. Waar de hosting plaatsvindt is jouw keuze. We kunnen ze rechtstreeks in uw servers instellen, vertrouwen op derden zoals AWS, Microsoft Azure of Google Cloud of, voor kleinere projecten, ze in huis hosten.

Verwerken van grote hoeveelheden data

Verwerk je veel gebruikersgegevens in jouw applicatie? Dit kunnen persoonlijke gegevens zijn, verwerkt voor een abonnement of gebruikersgegevens die informatie geven over hun gedrag in jouw applicate. Gebruikers moeten de juiste manier worden bediend, afhankelijk van hun invoer. En deze gegevens moeten worden verwerkt, opgeslagen en goed beveiligd. Benieuwd wat we kunnen doen met gegevens? Hier zijn enkele voorbeelden.

Het ontwikkelen van web applicaties and platformen

Dat is wat we het leukst vinden. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona zijn we gepassioneerd over het maken van innovatieve en gebruiksvriendelijk digitale ervaringen die helpen merken en mensen naar voren te brengen. Wij kunnen jou helpen om bedrijfsdoelen te halen met behulp van de juiste technologie. Heb jij een technische uitdaging? Of ben je geïnteresseerd in het samen met ons bouwen van applicaties? Vertel ons er alles over!