Frontend Development

Onze frontend developers werken aan aansprekende en functionele webapplicaties met focus op gebruiksvriendelijkheid. Ze zorgen ervoor dat wat de gebruikers visueel als eerste zien in de browser of applicatie de beste gebruikerservaring heeft en ze zorgen voor een perfecte koppeling met de backend.

Let's build

HTML, CSS en JavaScript

We ontwikkelen onze (web)applicaties in HTML, gebruiken CSS om presentatie, opmaak en lay-out te beheren en gebruiken JavaScript om het gedrag van verschillende elementen te bepalen. Naast het verzorgen van de business rules en logica. Maar wat zou een frontend zijn zonder een backend die de gegevens verwerkt?

React, Vue en Node.js

We gebruiken verschillende moderne frameworks (zoals React, Vue en Node.js), bibliotheken en tools, allemaal afhankelijk van de behoeften en de huidige stack van de merken waarmee we werken. Zo is de applicatie perfect afgestemd op de reeds bestaande technologieën en systemen. We willen er uiteindelijk voor zorgen dat we bruikbare en makkelijk te onderhouden applicaties leveren.

Bruikbaarheid en grafische standaarden

Een van de belangrijkste standaarden van een applicatie is de bruikbaarheid ervan. Uiteindelijk moet de applicatie gebruiksvriendelijk zijn om waarde toe te voegen aan een bedrijf. Ook belangrijk is om ervoor te zorgen dat dezelfde grafische standaarden en branding worden toegepast in de hele interface van het product. Met deze twee standaarden in het achterhoofd bouwen we next level applicaties.

Webapplicaties en platforms maken

Dat is wat we het leukst vinden om te doen. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona zijn we gepassioneerd door het creëren van lieve en bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Wij helpen je vooruit met behulp van de juiste technologie. Sta je voor een technische uitdaging? Of wil je samen een applicatie bouwen? Vertel ons er alles over!