Location based
services

Gepersonaliseerde interactive experiences

Location based technologie kan de manier hoe organisaties interacteren met klanten, fans en gebruikers positief veranderen. Met GPS, geofencing en andere locatie technologie, kan gepersonaliseerde, relevante content en aanbiedingen aan gebruikers worden getoond op basis van hun locatie.

Krijg advies over location based apps

Oneindige mogelijkheden

Bij Elements hebben wij diepgaande kennis over het toepassen van location based services. Zo ontwikkelen we Podwalk apps, unieke location based storytelling apps. Naast experience apps biedt dit type technologie een breed scala aan toepassingen waaronder:

Tracking & Navigatie apps

Tracking apps voor tijdens het sporten en praktische toepassingen zoals navigatie functionaliteiten in apps voor pretparken.

Loyaliteitsprogramma's

Door gebruik te maken van location based services, kunnen loyaliteitsprogramma's worden ontwikkeld die klanten belonen voor het bezoeken van winkels of het in-checken op specifieke locaties. Dit helpt de loyaliteit van klanten te verhogen en creëert tal van commerciële mogelijkheden.

Wie is de mol? iPhone app
Mobiele telefoon met CamperContact app

Advertising

Location based technologie kan worden gebruikt om gerichte advertenties te tonen aan gebruikers op basis van hun locatie. Dit helpen om je doelgroep op het juiste moment te bereiken, wat de conversiekans verhoogt.

Personalisatie

Met location based data, kunnen bedrijven gebruikers meer gepersonaliseerde en relevante inhoud bieden. Zo kan een reisapp lokale attracties of restaurants aanbevelen op basis van de huidige locatie van een gebruiker.

Experience

Mobiele apps kunnen worden gebruikt om complete interactieve experiences te creëren voor gebruikers, zoals speurtochten, rondleidingen of locatiegebonden games. Deze ervaringen kunnen helpen om de betrokkenheid van gebruikers te verhogen en hen te stimuleren interactie met een merk te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld door het bieden van extra content na een bezoek aan een museum of een interactieve plattegrond van een pretpark met additionele informatie over bijvoorbeeld wachttijden of looproutes.

Wil jij ook graag profiteren van de voordelen van location based services apps? Neem contact met Erwin van der Put via 0620475439 en laat ons weten hoe we jouw bedrijf kunnen versterken.

Case studies van succesvolle location based technologie

Wil je weten hoe je jouw organisatie kunt laten groeien met location based services apps? Hieronder vind je twee cases die je laten zien hoe het werkt, maar neem vooral ook een kijkje bij ons volledige overzicht voor meer inspiratie.