Tech Stack Upgrade

Tech Stack selectie & update

Veel bedrijven worstelen met de keuze tussen het gebruik van native of hybride mobiele oplossingen bij het overwegen van de ontwikkeling van een nieuwe mobiele app of bij uitdagingen met de huidige app. Wij begrijpen hoe we uw app toekomstbestendig kunnen maken voor een snel veranderend zakelijk landschap. Afgelopen jaar, toen sommige van onze klanten worstelden met beslissingen over migratie tussen native en hybride oplossingen, herkenden we de complexiteit van deze keuzes. Moeten we overstappen van hybride naar native? Waarom kunnen we sommige functies niet gebruiken in onze hybride apps? Is Flutter een deel van ons toekomstige platform voor al onze front-ends? We hebben React op het web, kunnen we delen ervan hergebruiken voor onze mobiele apps met React Native? En wat te denken van Ionic of Xamarin? Heeft ons app-team de vaardigheden en motivatie om over te stappen naar nieuwe technologieën? Om al deze vragen aan te pakken, introduceren we met trots onze gespecialiseerde dienst "Tech Stack Selectie," gericht op het helpen van bedrijven bij het identificeren van pijnpunten, het stroomlijnen van hun workflows en het nemen van geïnformeerde beslissingen over de technologieën die hun toepassingen aandrijven.

Ik wil mijn Tech Stack upgraden

De voordelen

Verbeterde prestaties

Het leveren van een naadloze en bliksemsnelle gebruikerservaring die nieuwe normen stelt voor prestaties en betrouwbaarheid.

Security compliance

Regelmatige updates en beveiligingspatches zorgen voor een robuuste verdediging tegen potentiële bedreigingen en beschermen gebruikersgegevens.

Verbeterde productiviteit

Vereenvoudiging van het ecosysteem en vermindering van complexiteit, wat op de lange termijn leidt tot verhoogde productiviteit van ontwikkelaars.

Toekomstbestendige applicaties

Een goed gekozen tech stack zorgt voor toekomstige schaalbaarheid, waardoor de app kan evolueren met opkomende technologieën.

"Samen met Elements hebben we een groot aantal technische uitdagingen weten op te lossen en in hoog tempo naar een eerste release toegewerkt."
- Frank van Polanen, Head of Product, Intergamma

Wat we opleveren

Rapport verbeteringen

Onze aanpak begint met een grondige inspectie van uw huidige technologiestapel en ontwikkelingsworkflows. We identificeren pijnpunten, knelpunten en gebieden voor verbetering die mogelijk de prestaties van uw app belemmeren of uw ontwikkelingsmogelijkheden beperken. In deze fase is het ook essentieel om een grondig begrip te hebben van de vereisten van uw app, inclusief de functies, functionaliteiten, doelgroep en beoogde platforms (iOS, Android of beide). We zullen dieper ingaan op integraties van derden, beveiligingsoverwegingen, prestatieproblemen en schaalbaarheid.

Implementatie van oplossingen

Wij zorgen ervoor dat de afhankelijkheden van uw app, inclusief frameworks en bibliotheken, up-to-date zijn. Dit verbetert niet alleen de beveiliging, maar opent ook de mogelijkheid voor nieuwe functies en optimalisaties.

Toekomstbestendige oplossing

Train het team gericht op verbeterde ontwikkelingsefficiëntie (DevOps).

Backend developer ontwikkelt platform