Frontend development

Onze frontend developers werken aan aansprekende en functionele webapplicaties, met focus op gebruiksvriendelijkheid. Ze zorgen ervoor dat wat de gebruikers visueel als eerste zien in de browser of applicatie de beste gebruikerservaring heeft én daarnaast ze zorgen voor een perfecte koppeling met de backend.

Let's build

HTML, CSS en JavaScript

We ontwikkelen onze (web)applicaties in HTML, gebruiken CSS om de presentatie, opmaak en lay-out te beheren en daarnaast gebruiken we JavaScript om het gedrag van verschillende elementen te bepalen. Ook houden we ons bezig met de business rules en logica van de applicatie. Maar wat zou een frontend zijn zonder een backend die de gegevens verwerkt?

React, Vue en Node.js

We gebruiken verschillende moderne frameworks (zoals React, Vue en Node.js), bibliotheken en tools, allemaal afhankelijk van de behoeften én de huidige stack van de merken waarmee we samenwerken. Zo is de applicatie perfect afgestemd op de bestaande technologieën en systemen. We willen er uiteindelijk voor zorgen dat we bruikbare en makkelijk te onderhouden applicaties leveren.

frontend developers met sticky notesMijn Gamma app

Bruikbaarheid en grafische standaarden

Een van de belangrijkste standaarden van een applicatie is de bruikbaarheid ervan. Uiteindelijk moet de applicatie gebruiksvriendelijk zijn om waarde toe te voegen aan een bedrijf. Ook is dezelfde grafische standaarden en branding toepassen binnen de interface van een product erg belangrijk. Met deze twee standaarden in het achterhoofd bouwen we next level applicaties.

visual design libary

Webapplicaties en platforms maken

Dat is wat we het leukst vinden om te doen. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona hebben we passie voor het creëren van bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Wij helpen je vooruit met behulp van de juiste technologie. Sta je voor een technische uitdaging? Of wil je samen een applicatie bouwen? Vertel ons er alles over!