Technical Debt verhelpen

Verminderen en voorkomen van technical debt

Een specifiek onderdeel van onze diensten richt zich op het verminderen en voorkomen van technical debt. Met deze service zorgen we ervoor dat al uw softwarecomponenten up-to-date zijn met de nieuwste versies en dat uw belangrijkste technologie draait op de meest stabiele release. Dit helpt bij het verminderen van technical debt. Het effectief beheren van technical debt betekent dat uw codebasis in betere conditie blijft. Dit leidt tot eenhogere productiviteit voor ontwikkelaars, minder tijd besteed aan het oplossen van bugs en minder onderhoudswerkzaamheden. Het zorgt er ook voor dat uw app zowel op de korte als lange termijn op een hoog kwaliteitsniveau blijft presteren.

Ik wil mijn Technical Debt verminderen

De voordelen

Verminderen van verouderde systemen

Weg met verouderde software.

Verbeterde ontwikkelsnelheden

Sneller doorvoeren van wijzigingen en updates, en een toekomstbestendig proces voor het leveren van apps dat de time-to-market verkort.

Korte release cycles

Optimalisatie voor verandering om functies of aanpassingen sneller vrij te geven. En door veelvuldig, kortcyclisch te releasen verhogen we de klanttevredenheid.

Modulaire oplossing

Verminderde complexiteit door het ontkoppelen van code van niet-gerelateerde functies.

Minder bugs

Minder bugs door aanpassingen in de code.

Lagere kosten

Doorlopende updatecyclus die de kosten en risico's van een eenmalige volledige upgrade verlaagt.

"Samen met Elements hebben we een groot aantal technische uitdagingen weten op te lossen en in hoog tempo naar een eerste release toegewerkt."
- Frank van Polanen, Head of Product, Intergamma

Wat we opleveren

Product prestaties meten

We voeren een grondige audit uit van de prestaties van de app en identificeren gebieden die verbetering behoeven. We kijken naar verbetermogelijkheden om de algehele prestaties van de app te verbeteren.

Optimalisatie Rapport

We analyseren de architectuur en presenteren gedetailleerde aanbevelingen voor het verminderen van technical debt. Onze aanpak richt zich op het optimaliseren van de technische infrastructuur en het implementeren van strategieën om de technical debt op een duurzame manier te verminderen.

Implementatie

We implementeren het laaghangend fruit, verbeteren de architectuur waar mogelijk en lossen technical debt op.

Toekomstplan

Je wilt niet alleen een snelle oplossing, maar met name ook een toekomstbestendige oplossing. We tonen hoe je op de lange termijn kunt blijven voldoen aan moderne standaarden. En zo de mate van technical debt beperkt houdt.

Real life Tetris bij Elements op kantoor