Wij bouwen
apps

We zijn een onafhankelijk bureau met ruim 60 Elementeers van over de hele wereld. Vanuit Almere en Barcelona bouwen we innovatieve webapplicaties en mobiele apps. Stuk voor stuk oplossingen waarmee jij je businessdoelen kunt behalen.

Elements kantoor in barcelona
Collega's bij elements in overleg
Technologie partner elements in overleg
Business developer erwin op zijn fiets

Wat we doen

De digitale wereld verandert snel. Dus veranderen wij sneller. Als jouw partner in tech zijn we altijd aan het innoveren. Van development tot design, hier specialiseren we ons in.

Overzicht van collega's bij Elements

Hoe het begon

Elements is opgericht in 1996, dus we zijn er al een tijdje. Jaren van hard werken zorgt voor langdurige klanten zoals KPN en Avrotros. We zijn begonnen met het bouwen van websites en applicaties om kleine, lokale klanten te helpen een sterke online impact te maken. In 2007 hebben we ook mobiele technologie geïntegreerd. Op dit moment hebben we meer dan 60 gepassioneerde web & mobile collega's die elke dag bouwen en innoveren. Lees hier alles over onze reis.

People,
Craft
and
Progress

Onze core values

Wij zijn een technisch bedrijf, maar mensen komen altijd op de eerste plaats. Zonder hun passie voor het maken van webapplicaties, mobiele apps, zouden we nergens zijn. Ons brandbook vertelt hier meer over.

Almere en Barcelona

We hebben twee kantoren, één in Nederland (Almere) en één in Spanje (Barcelona) met mensen die naadloos met elkaar samenwerken. Er werken op dit moment zo'n 16 verschillende nationaliteiten in ons bedrijf, dus we zijn behoorlijk internationaal.

"We houden dingen graag zo eenvoudig mogelijk. Onze processen, ons bedrijf en onze oplossingen"
- Erwin van Hasselt, Managing Partner bij Elements
Elements,
in cijfers
8.7
“Werk omgeving” uit de Employee Satisfaction Survey 2020
?
Talented team members
?
Different nationalities
?
Elements offices
?
Active projects we're currently working on
?
Years of existence
?
Birthdays this month
?
Resolved Jira tickets in the past 30 days
503
Number of Git commits in the past 30 days