Android development

Onze Android ontwikkelaars bouwen next level mobiele applicaties die jouw merk de beste native ervaring geven. Ze zorgen ervoor dat je snel een gebruiksvriendelijke app hebt met alle functionaliteiten die je nodig hebt.

Let's build

Voordelen van een Native Android app

Het coderen van een app met native Android SDK's heeft vele voordelen. De app zal een hogere performance hebben en gebruiksvriendelijk aanvoelen. De app kan gemakkelijk en direct communiceren met de hardware van je telefoon (zoals je camera, GPS of Bluetooth). De gebruikersinterface is stabieler en levendiger in vergelijking met een cross platform app. Meer info over Native development, download dan onze whitepaper:

We love Kotlin

Voor het ontwikkelen van native Android apps gebruiken we graag Kotlin. Het is een moderne taal die ons helpt stabielere en minder complexe apps te maken. Samen met Google's Jetpack libraries en onze eigen open source libraries volgen we de laatste best practices in het bouwen van onze apps. Momenteel experimenteren we met Jetpack Compose om nog mooiere en snellere apps te maken die meer 'rich content' en animaties bevatten.

Android developer bij ElementsGamma Android app

Android-toestellen testen

Omdat Android-toestellen blijven veranderen, doen wij dat ook! We testen de app op elke beschikbare software-update en elk mogelijk Android-toestel. Niet alleen de functies van de app, maar ook de gebruikersinterface kan onderling veranderen. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke Android gebruiker dezelfde ervaring krijgt.

Android development agency

Mobiele apps ontwikkelen

Dat is wat we het liefste doen. Samen met 60 professionals vanuit onze kantoren in Almere en Barcelona, hebben we passie voor het maken van mooie en bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Maar wel met de juiste technologie. Heb jij een technische uitdaging? Of interesse om samen met ons mobiele apps te ontwikkelen? Vertel ons er alles over!