iOS development

Onze iOS ontwikkelaars bouwen next-level mobiele applicaties, die jouw brand de beste native ervaring geven. Ze zorgen ervoor dat je snel een gebruiksvriendelijke app tot je beschikking hebt met alle features die jij nodig hebt.

Let's build

Voordelen van een native iOS app

Het ontwikkelen van een app in zowel native iOS als native Android levert een aantal voordelen op. De app zal beter presteren en naadloos integreren met het besturingssysteem, waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is én uit te breiden in de toekomst. Meer info over Native app development? Download dan onze whitepaper: Mobiele app ontwikkeling Native vs. React Native

Swift & SwiftUI gebruiken

Voor het ontwikkelen van een native iOS app gebruiken we Swift, met behulp van SwiftUI en/of UI Kit, zodat we alle functies die nodig zijn in de app kunnen bouwen met de nieuwste technologie. Zo bieden we beste oplossing voor uw mobiele app behoeften.

ios app developmentiOS developers in overleg

iOS-apparaten testen

Omdat iOS-apparaten en -technieken blijven veranderen, doen wij dat ook! We testen de app op elke beschikbare software-update en elk mogelijk iOS-apparaat. Niet alleen de functies van de app, maar ook de User Interface kan tussentijds veranderen. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke Apple gebruiker dezelfde ervaring krijgt.

ios device testing

Mobiele apps ontwikkelen

Dat is wat we het liefste doen. Samen met 60 professionals vanuit onze kantoren in Almere en Barcelona, hebben we passie voor het maken van mooie en bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Maar wel met de juiste technologie. Heb jij een technische uitdaging? Of interesse om samen met ons mobiele apps te ontwikkelen? Vertel ons er alles over!