Backend development

Onze backend developers hebben passie voor het bouwen van webapplicaties van hoge kwaliteit. We implementeren innovatieve oplossingen die uw huidige systemen kunnen verbinden, grote hoeveelheden gegevens verwerken of volledige nieuwe toepassingen opbouwen die perfect afstemmen op een gebruiksvriendelijke frontend.

Let's build

Python & Django Development

Onze go-to programmeertaal voor het ontwikkelen van backend systemen is Python; we gebruiken deze programmeertaal om eenvoudig en flexibel de ontwikkelingstijden drastisch te verminderen. Gecombineerd met het Django-framework stelt het ons in staat om nog sneller de applicaties te bouwen. Deze presteren niet alleen goed, maar ze zijn ook beschermd voor state-of-art beveiligingsfuncties. Maar wat zou een backend zijn zonder een frontend? We gebruiken meerdere technologieën om deze twee perfect op elkaar aan te laten sluiten

Architectuur en hosting

Onze ontwikkelaars kunnen perfect adviseren en ondersteunen bij het bereiken van jouw doelen, door de meest geschikte technologie voor uw specifieke behoeften te kiezen. Gebruiken jullie al eigen systemen? Dan doen wij ons best om met deze systemen te integreren. We doen dit meestal door custom API's te ontwikkelen, om de meest soepele service-to-service communicatie mogelijk te maken. We kunnen ook zorgen voor het opzetten van een rechten- en toestemmingssysteem. Waar de hosting plaatsvindt is jouw keuze. We kunnen deze rechtstreeks in uw servers instellen of bij derden zoals AWS, Microsoft Azure of Google Cloud.

Python developer bij ElementsSolutions architect aan het werk

Bruikbaarheid en grafische standaarden

Een van de belangrijkste standaarden van een applicatie is de bruikbaarheid ervan. Uiteindelijk moet de applicatie gebruiksvriendelijk zijn om waarde toe te voegen aan een bedrijf. Ook is het toepassen van dezelfde grafische standaarden en branding in de hele interface van het product erg belangrijk. Met deze twee standaarden in het achterhoofd bouwen we next level applicaties.

Backend developer schrijft code

Webapplicaties en platforms maken

Dat is wat we het leukst vinden om te doen. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona hebben we passie voor het creëren van bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Wij helpen je vooruit met behulp van de juiste technologie. Sta je voor een technische uitdaging? Of wil je samen een applicatie bouwen? Vertel ons er alles over!