Home

React Native Development

Onze React Native ontwikkelaars bouwen tegelijk next level mobiele applicaties, voor zowel Android als iOS. Zij zorgen ervoor dat jij snel een gebruiksvriendelijke app heeft die perfect werkt op beide platformen, met behulp van een gereduceerde 'code base'.

Let's build

Het gevoel van een Native app

je brand, die zowel op Android als iOS platform werkt. Maar je wilt nog steeds dat de app gebruikers hun 'native gevoel' behouden. Gelukkig vertaalt React Native je markup naar native UI-elementen, waardoor het native gevoel behouden blijft en daarnaast je app optimaal blijft presteren.

JavaScript en Core Components

React Native is gebaseerd op React (JavaScript-bibliotheek van Facebook), maar in plaats van op browsers richt deze zich op mobiele platforms. Het is geschreven in een combinatie van JavaScript en XML-esque (JSX). React Native gebruikt verschillende Core Components zoals teksten, afbeeldingen, lijstweergaven en knoppen om je app te bouwen.

Voordelen van React Native

Het grootste voordeel van het gebruik van React Native is de mogelijkheid om dezelfde code voor twee platforms te gebruiken. Met 'code sharing' hoef je maar één keer te coderen, die code wordt vervolgens op twee platforms tegelijk uitgerold. Dit vermindert de tijd en het geld die je hoeft te besteden aan je mobiele app én zorgt voor consistentie. Nieuwsgierig? Download dan onze whitepaper:

Mobiele apps ontwikkelen

Dat is wat we het liefste doen. Samen met 60 professionals vanuit onze kantoren in Almere en Barcelona, zijn we gepassioneerd over het maken van mooie en bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Maar wel met de juiste technologie. Heb jij een technische uitdaging? Of interesse om samen met ons mobiele apps te ontwikkelen? Vertel ons er alles over!