HomeServices

Mobiele apps

Al meer dan 20 jaar bouwen wij award-winning mobiele apps. We ontwikkelen apps voor Apple (iOS) en Android en maken daarbij ook gebruik van hybride technologieën waarmee we vanuit één codebase voor zowel Apple als Android devices apps kunnen leveren. Voorbeelden hiervan zijn React Native en Flutter.

Door samen te werken met Elements voor mobiele app ontwikkeling verzeker je jezelf van een app die grote hoeveelheden gebruikers de beste user experience bezorgt.

iOS development

Onze iOS ontwikkelaars bouwen mobiele applicaties van het hoogste niveau. Ze zorgen ervoor dat je snel een gebruiksvriendelijke app.

Lees meer

Android development

We coderen in native Android zodat jij snel een app hebt met een native gevoel en alle technische features die jij nodig hebt.

Lees meer

React Native

Waarom volledig native ontwikkelen als het ook in één codebase kan? Heb je geen device specifieke functionaliteit nodig? Dan is hybride development  vaak interessant.

Lees meer
Wie is de mol app scherm
Mijn KPN app
Powerpeers app scherm

Alles afgetikt met
Agile development

Jij hebt zakelijke behoeften. Je gebruikers hebben hun behoeften. En het product moet haalbaar zijn. Met onze Agile development aanpak komen we met een oplossing die alles aftikt.

Check ons werk

iPhone app

Door een iPhone app specifiek voor iOS te ontwikkelen zal de app beter presteren en naadloos integreren met het besturingssysteem. Dit zorgt niet alleen voor betere onderhoudbaarheid, maar eventuele toekomstige uitbreidingen zijn ook makkelijker toe te voegen. Indien gewenst kan een iPhone app in combinatie met een iPad app worden ontwikkeld. Bekijk onze iOS development pagina om meer te weten te komen over onze mobiele app development diensten voor Iphone.

Native of hybride app ontwikkeling

Native app development betekent dat een mobiele app specifiek voor een mobiel besturingssysteem (OS) wordt ontwikkeld. Door een app specifiek voor Apple iOS of Google Android te bouwen kun je gebruik maken van device specifieke functies. Denk bijvoorbeeld aan biometrie, Apple Pay of gezichtsherkenning. Ook op gebied van visuele weergave van je app kun native development voordelen bieden. Heb je geen device specifieke functionaliteit nodig of beschikt je app niet over complexe visuals en motion? Dan is hybride development vaak interessant. Hierbij ontwikkelen we in 1 codebase voor zowel iOS als Android een app. Dit doen we in React Native of Flutter. Wij adviseren je over een betaalbare en toekomstbestendige manier van ontwikkeling.

iOS app developmentiOS developers working

Android app

Android is het mobiele besturingssysteem van Google en is, in tegenstelling tot iOS van Apple, wel open source. Er zijn veel verschillende merken mobiele telefoons waar Android op geïnstalleerd staat. Wereldwijd is dat ruim 70% en in Nederland ongeveer 60%. Door een Android app te ontwikkelen heb je een groot bereik onder potentiële gebruikers.

Testing iOS devices

Een mobiele app in 3 stappen

1. Scope bepalen

Wat is het belangrijkste doel van jouw mobiele app? Wanneer de app een succes? Na het beantwoorden van deze vragen bepalen we de scope. Tijdens deze stap verzamelen we inzichten om je te adviseren over de beste oplossing. Zo komen we later niet voor verrassingen te staan.

2. Creëer en codeer

Is de scope helder? Dan kunnen we definitief plannen, een (gezamenlijk) team samenstellen en starten met ontwikkelen. Met behulp van de laatste technologische innovaties, ontwikkelen we jouw mobiele app, voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Alles in Agile sprints.

3. Perfectioneren van je app

Vaak is een mobiele app niet alleen bedoeld voor eenmalig gebruik. Dan stoppen we ook niet na oplevering. Er zijn vast allerlei ideeën om de app uit te breiden of te optimaliseren. Daarnaast zijn er inmiddels gebruikers die feedback leveren en statistieken om van te leren. Nu is de tijd om te tweaken, perfectioneren en uit te breiden.

“Dankzij Elements werkte de Wie Is De Mol app perfect op zaterdagavond, ondanks het recordaantal verzoeken van 50.000 per seconde!"
- Finus Tromp, AVROTROS