Python development

Hoge kwaliteit, korte ontwikkeltijd

Onze iOS ontwikkelaars bouwen next-level mobiele applicaties, die jouw brand de beste native ervaring geven. Ze zorgen ervoor dat je snel een gebruiksvriendelijke app tot je beschikking hebt met alle features die jij nodig hebt.

Ik zoek een Python agency

Elements <3 Python

De flexibiliteit van Python maakt het ideaal voor grote webprojecten. Er zijn veel frameworks beschikbaar voor Python, bij Elements maken wij gebruik van de bekendste: Django. Hiermee zijn onze developers in staat om snel backends van hoge kwaliteit voor webapplicaties te ontwikkelen.

Moderne oplossingen

Om een korte ontwikkeltijd en leveringscyclus te garanderen hebben wij een devops werkwijze geïmplementeerd. Met continuous integration en continuous deployment (CI/CD) pipelines bieden we een moderne wijze van applicatie testing, acceptatie en levering. Zo ben er zeker van dat je applicatie altijd secure en up-to-date blijft. Daarnaast is door ontwikkeling gegarandeerd. 

Ben je Python developer?

Ben je Python developer die net zo gek is op het bouwen van innovatieve en duurzame platforms en webapplicaties als wij? We zijn altijd op zoek naar leuke collega’s binnen ons internationale team. Check onze career pagina voor meer info.

Onze tech stack

Onze Python developers werken met een moderne tech-stack om zo elke technische uitdaging op te lossen. Naast Python en Django beschikken zij over uitgebreide kennis van Docker en het Kubernetes platform, Elastic Search, React en React Native. Onze solutions architects denken uitgebreid mee met jouw business case en welke oplossing hier het best bij aansluit.

Webapplicaties en platforms maken

Heb je een backend in Python die toe is aan vernieuwing, of wil je een compleet nieuwe applicatie ontwikkelen? Bel Erwin op 06-20475439. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.