Home

Media apps en platformen

Bouw een community rond je merk

Elements is al jaren de mobiele app development partner van bekende community platforms in de media zoals Wie is de Mol?, Eurovisie Songfestival en een tal van andere tv-programma’s. Deze community platforms hebben te maken met een grote fanbase, hoge bezoekersaantallen en veel dataverkeer. Met onze ervaring binnen het digitale media domein ontwikkelen wij apps en platforms die merken met hun doelgroep verbindt. 

Vraag een app aan

Kom in contact met je doelgroep

Voor organisaties in het medialandschap, zoals televisie omroepen, radiozenders, productiehuizen en uitgeverijen, is het essentieel om een goede band op te bouwen met je doelgroep. Het mediagebruik van consumenten is de afgelopen jaren enorm veranderd. Door aanbod, communicatie en merkbeleving met elkaar te verbinden in een community platform ben je in staat altijd top-of-mind te zijn bij je doelgroep.

Mobile first strategie

We zijn tegenwoordig apparaat- en platform onafhankelijk op zoek naar kwalitatieve content die zowel in de huiskamer als onderweg is te consumeren. Met de mogelijkheid om te kijken, luisteren en shoppen op smartphones, tablets en smart-tv’s moeten content providers platformonafhankelijk aanwezig zijn, zodat ze een band kunnen opbouwen met de doelgroep waar zij dat willen.

Met mobiele devices zijn er legio mogelijkheden voor interactie met een doelgroep. Ontwikkelingen van mobiele toepassingen gaan van second screen naar first screen tot interactie met een vote-app en het samenbrengen van gelijkgestemden op een community platform. Meest recente ontwikkelingen zijn location based media apps die een extra offline dimensie kunnen geven aan een merk. Zo ontwikkelden wij voor Het Verhaal van Nederland een podwalk app met geolocatie.

Check ons werk

Peak performance

Het succes van een app is niet goed te voorspellen. Community platforms hebben vaak te maken met piekbelasting op specifieke momenten: tijdens een uitzending, speciale actie, of specifiek tijdstip. Met een schaalbare backend en real-time inzicht in performance is het mogelijk continu verbeteringen toe te passen. Lees hier hoe we 1 miljoen gebruikers faciliteren in de Wie is de Mol? app

Platform onafhankelijk

Consumenten zijn tegenwoordig apparaat en platform onafhankelijk. Met de mogelijkheid om te kijken, luisteren en shoppen op smartphones en tablets is een mobile first benadering noodzakelijk voor de beste user experience. Meer weten over media apps? Download dan onze whitepaper.

Whitepaper media

Elements helpt media organisaties met:

Mobiele app development

Wij bouwen next level mobiele apps in Native iOS, Native Android of gebruiken het cross-platform React Native framework. Zo bouwen we een app gelijk voor zowel iOS als Android.

Platform en webapplicaties

Onze developers ontwikkelen innovatieve platforms en webapplicaties, met onze React frontend en Python backend perfect in sync.

Een app voor je mediabedrijf ontwikkelen?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? We horen graag je ideeën. Bel Erwin op 06-20475439. Of laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.