UX & UI design

Onze designers maken niet alleen de mooiste mobiele apps, websites en digitale platformen, maar zorgen voor de gebruiksvriendelijkheid die deze verdienen. De UX van een product is gericht op het gebruiksgemak en bruikbaarheid van het product. De UI richt zich meer op de ‘look & feel’, in het kort: hoe aantrekkelijk het product is.

Let's design

Optimale User Experience

Bij het gebruik van een mobiele app of website is het belangrijk dat de gebruiker altijd een optimale ervaring heeft. Het gaat hier om een combinatie van functionaliteit en structuur zodat de gebruiker de juiste informatie kan vinden en het product als nuttig ervaart. Het doel van de app of website moet dus optimaal zijn afgestemd op de behoeftes van de klant. Natuurlijk moet deze experience ook passen bij de doelstellingen van de business en daarnaast technisch haalbaar zijn.

Aantrekkelijke User Interface

Naast functionaliteit wil je natuurlijk dat je product een aantrekkelijke interface heeft. UI is het vormgeven van de interface met als doel de gebruiker in staat te stellen deze optimaal te bedienen én de informatie zo mooi mogelijk aan de gebruiker te presenteren. Via verschillende grafische elementen bepaalt de UI de ‘look en feel’ van je product. Het uiterlijk van een product is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor gebruikers. UI en UX design gaan hand in hand en zorgen samen voor het succes van jouw product. 

ux designer voert ux reseach uitApp designer aan het werk

Usability testen

Met usability testing testen wij de gebruiksvriendelijkheid van het product . Dit is een belangrijke stap binnen het design- en development proces. Er gaat veel tijd, werk en geld in het maken van een product zitten, dan wil je ook dat de gebruiker hier tevreden over is. Vaak krijgt een klein aantal mensen uit de doelgroep een prototype van het product te zien, vervolgens krijgen ze opdrachten om het product te doorlopen. Met deze feedback kun je het product al optimaliseren voordat deze op de markt is.

Developers in meeting

De beste digital designs maken

Dat is wat we het leukst vinden om te doen. Samen met 60 professionals uit onze kantoren in Almere en Barcelona hebben we passie voor het creëren van bruikbare digitale ervaringen die merken en mensen vooruit helpen. Wij helpen je vooruit met behulp van de juiste designs en technologie. Sta je voor een design uitdaging? Of wil je samen een applicatie bouwen? Vertel ons er alles over!