WeRiot

De code gekraakt: Geef je bedrijf een boost met zijn datapotentieel.

Opdrachtgever

WeRiot

jaar

2017 - present

Ik ben geïnteresseerd!

WeRiot is een start-up die in 2017 is ontstaan. Een groep gelijkgestemden was ervan overtuigd dat er een momentum was om zich te specialiseren op het snijvlak van kunstmatige intelligentie, "super big data" en connected devices van verschillende bronnen. WeRiot biedt een open, modulair, multifunctioneel, flexibel, AVG-proof en on-premise oplossing dat optimaal integreert met al bestaande tools, cloudoplossingen en machine learning-engines. Aan Elements de vraag om een branding en website te ontwikkelen dat deze boodschap overbrengt.

What we did
Concept Design, Art Direction, Visual Design, UI/UX Design, Motion Design, Webflow, website development

Branding

We begonnen met de verkenningsfase en het mappen van de doelgroep. Toen we bedacht hadden wat de beste brandpositionering was, leidde meerdere brainstormsessies tot de eerste logodesigns.

Zowel het logotype en het logomark moesten fris en eigentijds zijn, dus stelden wij een herkenbaar branddesign voor met duidelijke, geometrische ‘cut shapes’.

Uil van Minerva

Symbool van kennis, wijsheid, scherpzinnigheid en eruditie
Eerste schetsen

We zijn afgestapt van de ronde vormen en gaven de voorkeur aan een meer geometrische benadering
WeRiot-uil

Een frisser, dynamische pictogram werd gekozen als definitief logo

Ingewikkelde technologie op een begrijpelijke en logische manier visualiseren

Illustraties hebben de kracht om de werkelijkheid opnieuw te verbeelden op een herkenbare en toch verrassende manier. Dit is bijzonder nuttig als een idee ingewikkeld is om uit te leggen. We hebben WeRiot geholpen om hun complexe technische oplossing van meerdere onderling gekoppelde componenten gebruikersvriendelijk uit te leggen, zodanig, dat de lezer niet snel wordt afgeleid en complexe structuren snel met elkaar in verband kan brengen.

Isometrische illustraties met de kracht van Adobe Illustrator

Illustraties maken het productontwerp niet alleen aantrekkelijker om te zien, maar helpen gebruikers ook om de functionaliteit en het gedrag van het product beter te begrijpen.

Isometrische illustraties behoren tegenwoordig tot de meest favoriete smaken van illustratoren. Een vlak is een tweedimensionaal oppervlak dat zich uitstrekt tot in het oneindige. Een isometrische illustratie is een driedimensionale afbeelding weergegeven in twee dimensies.

De we-riot.com website

Elements heeft ook de nieuwe, response website van WeRiot gebouwd. Wij kozen voor een modern, ‘clean’ websitedesign dat zowel uitnodigende als laagdrempelige is, met een duidelijke call to action, om potentiële klanten te overtuigen de oplossing uit te proberen.

Ik ben geïnteresseerd!

Mindf*ck